Rekenen gaat
beter als je meel
moet afwegen.

home

Schooltuin

Er is nog een heleboel werk te doen in de schooltuin om deze klaar te maken voor de winter. Bij deze een uitnodiging aan ouders en kinderen van alle klassen om twee uurtjes na school op je eigen plein of dat van je kinderen mee te helpen.

Vrijdagmiddag 13 november is er van 15:00 uur tot 20:00 uur op school de gelegenheid om elkaar tijdens en naast het werk te ontmoeten op een gezellige herfstmiddag.

We willen er een feestelijke middag van maken. Er zal iemand zijn die vanaf 15:00 uur voor de kinderen buitenactiviteiten begeleid en vanaf 16:00 uur (bij vies weer wat eerder) kan er binnen geknutseld worden. Er is een poppenkastvoorstelling voor de kinderen en er zal gezamenlijk soep gemaakt worden.

Om 17:30 uur is de soep klaar en kunnen we samen eten.  Tijdens het eten en daarna willen we een ieder uitnodigen om samen of alleen muziek te maken.

Tot 20:00 uur is er tijd om elkaar te ontmoeten met thee, koffie en wat lekkers. Kinderen kunnen aan de tafels bordspelletjes doen.

Het zou fijn zijn als er uit iedere klas een paar ouders/gezinnen mee willen helpen zodat alle drie de pleinen verzorgd worden.

Ouders of gezinnen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij Anneke Reemer: annekereemer@yahoo.co.uk
Het is fijn om te weten op wie we kunnen rekenen, maar spontaan even blijven helpen na school is natuurlijk ook prima.

Wij zorgen voor koffie, thee, limonade en soep. Willen jullie zelf meenemen: (stok)brood, evt. boter, kaas, zoete baksels voor na het eten bij de koffie, fruit etc. Dan kunnen we samen een gevulde tafel dekken.

Denk ook aan tuinkleren die vies mogen worden, tuinhandschoenen, evt. je muziekinstrument, zangbundel en bordspellen voor na het eten.

De organisatoren zijn er deze middag om activiteiten te begeleiden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen kind. Oudere kinderen zullen veelal zelf hun gang kunnen gaan. Jongere kinderen zullen meer begeleiding van een ouder moeten hebben.

In de school en op het plein wordt niet gerookt en geen alcohol gebruikt.

We hopen veel van jullie te ontmoeten en wie weet houden we er een fijne groep ouders aan over die zich ook in 2016 willen inzetten voor de schooltuin.

De Tuingroep

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2 november 2015

 

Meer nieuws


 

 

Schooltuin
Schooltuin
De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
Tel. 0252-52 48 99
info@de-toermalijn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
Tel. 0252-52 48 99
info@de-toermalijn.nl
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
NAAR BOVEN