Taal begint met een
boeiend verhaal.

home

Aanmelden

De juiste school kiezen, is het moeilijkste wat er is. Het belangrijkste is dat u de tijd neemt om zich goed te oriënteren. De school moet namelijk bij uw kind passen en niet andersom.

U kunt altijd een afspraak maken met onze directeur Jacoline Wiskerke. Zij laat u graag de school zien en vertelt u alles wat u wilt weten. Bel gerust voor een afspraak: 0252-52 48 99 of mail naar info@de-toermalijn.nl

.

 

De procedure

Bent u geïnteresseerd in onze school, dan maken wij graag een afspraak voor een informatie en kennismakingsgesprek met onze directeur. 

Als u uw kind heeft aangemeld bij de Toermalijn krijgt u daarvan een bevestiging. Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt neemt de kleuterjuf contact met u op. U wordt dan uitgenodigd om een dag of een deel van een dag mee te doen in de klas. Zo kan uw kind alvast een beetje wennen. Als ouder mag u hier in het begin bij zijn. Na afloop van deze dag heeft u een kennismakingsgesprek met de juf en zullen er ook praktische zaken besproken worden.

Het aanmelden van oudere kinderen gaat niet veel anders. De klassenleerkracht maakt kennis met uw kind en hij of zij wordt dan uitgenodigd voor drie “meeloopdagen”. Zo kan uw kind meteen een indruk krijgen van de klas en de leerkracht.

Tenslotte wordt de aanmelding besproken met de leerkracht, de intern begeleider en de oude school. De directeur neemt uiteindelijk het besluit tot plaatsing.

 

 

De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
Tel. 0252-52 48 99
info@de-toermalijn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
Tel. 0252-52 48 99
info@de-toermalijn.nl
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
NAAR BOVEN