Rekenen gaat
beter als je meel
moet afwegen.

Klas 1 tot en met 6

Op onze basisschool leggen we voor leerlingen de basis voor de rest van hun leven. We spreken de eigen wil aan en laten ze op zoektocht gaan. Zowel met het hoofd, het hart als met de handen. Zo kunnen ze optimaal groeien met hun verstand én hun gevoel.

In periodes van drie tot vier weken worden de vroege uren besteed aan één hoofdvak. De eerste jaren zijn dat taal, rekenen en heemkunde. Daarna komen er andere vakken bij, zoals o.a. aardrijkskunde, dierkunde, geschiedenis en natuurkunde.  Naast Nederlands krijgen ze vanaf klas 1 les in Engels en vanaf  klas 4 in Frans. Na de eerste pauze zijn de oefenuren taal en rekenen en storten de leerlingen zich op houtbewerken, schilderen, muziek, toneel, gym en handwerken.

De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
info@de-toermalijn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief