Rekenen gaat
beter als je meel
moet afwegen.

De school

De Toermalijn is een kleine, knusse school in een rustige wijk van Hillegom. We hebben zeven klassen waar gemiddeld 23 leerlingen in zitten. We streven naar een gemiddelde van 25 leerlingen per klas. Dat is groot genoeg voor de kinderen om zich sociaal te ontwikkelen en klein genoeg om alle leerlingen de aandacht te geven die zij nodig hebben.

De Toermalijn is een vrijeschool. Naast de cognitieve ontwikkeling is er veel aandacht voor de kunstzinnige en sociale ontwikkeling. We spreken de eigen wil aan en laten leerlingen op zoektocht gaan. Zowel met het hoofd, het hart als met de handen. Zo kunnen de leerlingen optimaal groeien met hun verstand én hun gevoel. Zo groeien ze in de lengte én de diepte.

Onze leerlingen komen uit verschillende gemeenten in de Bollenstreek. Het merendeel woont in Hillegom, Lisse, Sassenheim, Bennebroek, Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Noordwijkerhout.

De Toermalijn
Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom
info@de-toermalijn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief